Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами. А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явився незвичайний фото-колаж, де красуня позувала в розкішних жіночних образах на різних фотосесіях.

Так, артистка спочатку приміряла елегантну сукню кремового кольору з глибоким декольте і доповнила образ срібними аксесуарами у вигляді акуратних метеликів-сережок і підвіски з цієї ж колекції. Після Кароліна постала в образі принцеси у вечірній оксамитовій сукні чорного кольору і ніжним макіяжем, загадково дивлячись вдалину. При цьому красуня не упустила шансу блиснути пишними грудьми і стрункою фігурою, над якою наполегливо працює.

Час, витрачений із задоволенням, не вважається витраченим.💫🦋 • Джон Леннон.

Фолловери не пройшли повз, а деякі навіть припустили, що їх кумир вдавалася до пластики грудей, кардинально збільшивши її: "Це правда што ви собі груди збільшили до 5-го розміру?", "Ви красуня💋 💋 💋 💋", " ви красуня 👍👍👍👍👏👏👏👏😍💖😍💖😍💖", "❤️❤️❤️Супер".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше