Вранці 8 жовтня стала відома радісна ковість, пов'язана з ведучим "Світу навиворіт" Дмитром Комаровим. Справа в тому, що журналіст вперше став дядьком, про що повідомила сама його рідна сестра Ангеліна в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина опублікувала серію знімків виписки з пологового будинку, де вона днями стала мамою дівчинки. Крім Ангеліни і малятка, на фотографіях також присутні рідні та близькі, в число яких входить і дружина ведучого Дмитра Комарова Олександра Кучеренко.

"Будь найщасливішою на світі", - написала Ангеліна в підписі до знімків. Точна дата народження дівчинки поки невідома, також як і її ім'я, яке батьки не називають, проте вона з'явилася на світ кілька днів тому.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Про вагітність Ангеліни стало відомо пару місяців тому, коли сестра ведучого поділилася фотографією з кругленьким животом в Instagram, а потім і сам Комаров в Stories опублікував фото вагітної сестри.

"Моя дівчинка, ти неймовірно красива матуся. Нехай малятко буде найщасливішою", "Аааа..Поздоровляю! Міцного здоров'я доньці та матусі!", "Вітаю з народженням неймовiрного малятка!", "Вітаю вас і вашу сім'ю: красивих і цікавих людей має бути більше", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Квіткова з "Холостяка" розповіла всю правду про стосунки з чоловіком: "Нам платять за те, щоб ми жили разом"

Як повідомляв "Знай.ua", Осадча і Горбунов лише в піжамках показали, як зігрівають один одного дощової осені.

Знай.ua писав, Віра Брежнєва запропонувала своїх "сестер" на вибір, сміливий експеримент співачки.