Ведуча проекту "Ранок у великому місті" на телеканалі ICTV і дружина центральної фігури "Світу навиворіт" Дмитра Комарова Олександра Кучеренко не надто часто радує своїх шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Однак зараз вона поділилася новим цікавим знімком.

Читайте Знай в Google News!

Олександра виклала селфі, на якому зображена з яскравою червоною помадою на губах. На ній можна помітити піджак, наручний годинник і кільце на середньому пальці руки. "Напевно, найпотрібніша річ 2020 року-губна помада і її весь час доводиться ховати під маскою)) але ж класика зайвою не буває - хоч на ефір # Зоряний спорт нафарбую) є тут ще любительки червоної помади?", - написала вона в підписі.

"Так Сашенька, ти права, в цьому році економія на помаді . Я вже не фарбую губи з весни, з того першого карантину", "Саме сьогодні червона помада присутня на моєму обличчі, взагалі, коли очі нафарбовані лише тушшю, це просто ідеальний колір, до речі, вам він до лиця неймовірно", "Яка ж ви красива, але найголовніше щоб щастя було, нехай воно веде вас за руку по життю", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль vs Моніка Беллуччі: красуні влаштували битву образів, хто ж гаряче.

Як повідомляв "Знай.ua", "Збільшила до 5 розміру?", - Ані Лорак блиснула розкішним бюстом у глибокому декольте.

Знай.ua писав, Остапчук обізвав українців хом'ячками у пориві злості: зрозуміло, чому від нього пішла дружина.