Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала трепетне спільне селфі з новоспеченим чоловіком, баскетболістом Янісом Тіммою, позуючи в ліфті з захисних масках.

Так, артистка вирішила напоумити своїх численних шанувальників не забувати про неважкі правила гігієни, такі як миття рук, антисептик і маски, щоб не підхопити злостасний COVID-19. При цьому красуня розсмішила несподіваним відео, на якому Філіп Кіркоров абсолютно безкоштовно роздавав одноразові маски на одній зі станцій метро в Москві. Пізніше виявилося, що волонтером був зовсім не "король" поп-музики, а його двійник, пародист Сергій Силантьєв.

Маска це безпека . Крапка. Ми можемо нескінченно сперечатися, але краще просто носити . Я сьогодні побачила відео, як на станції Нахабіно чоловік, схожий на Філіпа Кіркорова, роздавав пасажирам маски? 👍🔥 🤩 @fkirkorov користуються твоєю популярністю і любов'ю до тебе на благо ) Маска сьогодні - просто базова річ в гардеробі осінь-зима 2020!😷 Знайти цей хіт сезону у нас в Підмосков'ї легко-продають навіть в транспорті 🚌 У маски маса плюсів. Поєднується з будь-яким луком👗виглядає інтелігентно. Додає образу загадковості. І головне: дозволяє потрапити в громадські місця☺️Без маски зараз майже нікуди не пускають. Ну і на повному серйозі, друзі: #носитьмаски! Ніхто не хоче повторення весняного карантину. Зараз намагаються вводити локальні обмеження, щоб зберегти робочі місця, бізнес, наше здоров'я. Вимірюється температура на входах в ТЦ, на вокзали, в інші громадські місця. За дотриманням масочного режиму стежать волонтери. У Підмосков'ї щодня виробляють більше 4 млн масок. Давайте і ми внесемо свій внесок у боротьбу з вірусом🦠 Просто одягнемо маски. Подбаємо один про одного 🤝

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.