Анастасія Приходько, українська співачка, яка має досвід участі в політиці України, дала нове велике інтерв'ю, яке, на думку, ведучої шоу, викличе багато обговорень, критики, але й знайде відгук. Анастасія прийшла на проєкт “Ужин с Дороти”, який належить ведучій телеканалу “Україна”, де вона улюблену багатьма українцями рубрику “Кава з перцем”. Вже 23 жовтня можна буде переглянути розмову повністю, поки що доступний лише трейлер.

Читайте Знай в Google News!

З нього можна зрозуміти, що жінки зустрілися в кафе. Вони обговорили специфіку виступів у Кремлі - Приходько в певний момент своєї кар'єри активно виступала в Росії, навіть їздила від цієї країни на “Євробачення”. Також поговорили про політичні процеси в країні і справжні причини співачки пов'язати своє життя з цим процесом, а потім покинути його.

Анастасія Приходько, фото: instagram.com/prykhodko_official
Анастасія Приходько, фото: instagram.com/prykhodko_official

Анастасія сьогодні мати двох дітей - тому розмова жінок стосувалася і досвіду материнства. На жаль, Приходько, зіштовхнулася з насиллям у першому шлюбі - тому варто очікувати страшні історії про тиск, маніпуляції і навіть фізичне насилля щодо дитини.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гола Приходько застерегла українок від непоправного, можна залишитися без грудей: "Кожна восьма жінка..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", Приходько розкрила всі свої секрети і запропонувала погратись: "Найбільше я боюся..."

Також "Знай.ua" писав, що Андре Тан після одужання від Covid-19 заговорив про розлучення: "Весь цей жах..."