Дмитро Танкович, телеведучий українського каналу СТБ дав одне з перших своїх розлогих інтерв'ю. Для Дмитра останні місяці надзвичайно насичені і напружені: неспокійна ситуація в його рідній Україні, участь у проєкті “Танці з зірками” на телеканалі “1+1”, наповнені невизначеністю дні всесвітньої пандемією. Ведучий зустрівся з Олею Кривдюк - авторкою і ведучою ютуб-проєкту TrueStory - і розповів їй про своє подружнє життя, “Танці з зірками” і Білорусь.

Читайте Знай в Google News!

Якщо громадянська позиція ведучого не була секретом - в інтерв'ю Танкович також виразив занепокоєння і сподівання, що Білорусь зможе прийти до демократії і миру, то особисте життя, історії любовей завжди були забороненою територією для Танковича. Дуже часто його дружину позиціонували як модель, хоча це зовсім не так.

Олі ведучий розповів, що зустрівся зі своєю майбутньою дружиною на телепроєкті “Танці з зірками”, які того року одного разу вийшли на телеканалі СТБ. Танкович був ведучим, тоді як його дружина - адміністратором проєкту.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Зараз пара виховує спільну доньку. Танкович неодноразово підкреслював, що він - не романтик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше