Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість відверто зізналася, що розлучилася з чоловіком, російським бізнесменом Олександром Комковим.

Читайте Знай в Google News!

Але Гросу не впадає у відчай і продовжує активно вести свій блог і спілкуватися з підписниками. Артистка поділилася свіжими фотографіями, на яких зображена в машині в спокусливому образі – шкіряному чорному жакеті та напівпрозорій водолазці, яка підкреслила її декольте. Волосся Аліни розпущене, а погляд грайливо спрямований у камеру. У підписі до знімків зірка запропонувала шанувальникам поговорити про особисте життя.

"Мої улюблені, хочу дізнатися про вас більше:) саме сьогодні про особисте життя..
Ви заміжня/одружені - ставте ❤️
Просто у відносинах - 💕
Все складно - 💜
Закохані, але поки не разом - 🧡
Вільні і тілом і душею - 🤍
Може серед нас тут хтось з кимось познайомиться ще😉😉😉😘", - написала виконавиця.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Аліна Гросу після розлучення відкрила завісу особистого життя: "Той особливий вечір".

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу після розлучення засвітила струнку фігуру просто в парку: "Який у Вас розмір?".

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу після розлучення з чоловіком пережила ще одну втрату: "Серце розривається".