Ольга Куриленко має українське коріння і є голлівудською актрисою, яку тепер частенько називають дівчиною Джеймса Бонда, так як вона мала можливість знятися в легендарній "бондіані". 40-річна жінка підкорила не тільки всесвітньо відомих дизайнерів, а й режисерів.

Читайте Знай в Google News!

Ольга частенько ділиться новими знімками в соціальній мережі Instagram. Сьогодні вона опублікувала чарівний знімок, метою якого виступає уявне повернення в минуле. "Згадайте, як я працювала моделлю, коли була молодшою!", — підписала вона публікацію, адже постала в одному лише купальнику в неймовірно прозорій воді біля білосніжного пляжу.

Фотографом виступив знаменитий Патріс ван Малдер. І виходячи з його нового знімка, можна припустити, що Ольгу Куриленко він зобразив саме на пляжі Баїя де лас Агілас в Домініканській Республіці.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Захоплює дух", "Ти все ще молода, чудова і сповнена життя....", "Боже як красиво", "Абсолютно чудово", — написали шанувальники актриси в коментарях під знімком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, підопічна Потапа Андраде з подружкою здивували "дикою" витівкою, зняли штани і зробили це.

Як повідомляв "Знай.ua", екс-NikitA Кумейко перетворилася на жінку-кішку зі сміливим декольте, Бетмену не встояти.

Знай.ua писав, новоспечена дружина Остапчука після весілля відверто заявила про цькування: "Відра жовчі"