Хільде Осланд-відома скандинавська модель, яка прославилася на весь світ своєю незвичайною зовнішністю. Дівчину вже назвали втілення ідеальної жіночої краси, а за її життям в Instagram стежать понад 3 мільйони фоловерів з усього світу.

Хільде Осланд стала широко відома вісім років тому після участі в естрадному талант-шоу Idol Norway. Хоч дівчина і не дійшла до фіналу, її успіху можуть позаздрити навіть переможці, пише bigpicture. Хто знає в обличчя зірок цього шоу талантів? А ось Хільде помітили, завдяки її незвичайній виразній зовнішності і чарівності, і тепер дізнаються на всіх континентах.

Читайте Знай в Google News!

Спочатку моделлю і співачкою захоплювалися в рідній країні Норвегії – її класичну Північну красу багато хто називає скандинавським еталоном жінки. А далі Осланд почала активно вести свій мікроблог в Instagram, збираючи шанувальників далеко за рамками своєї країни. Причому перші публікації Хільде були досить скромними, але поступово норвежка увійшла в смак і відкрила нові грані своєї привабливості.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Дивлячись на фотографії дівчини, може здатися, що вона зовсім юна, але це не так – їй вже 33 роки. Вона народилася в мальовничому місті фіордів Бергені і встигла закінчити університет, отримавши ступінь бакалавра економіки. Після програшу в шоу Idol Norway Хільде зрозуміла, що їй варто зробити ставку на зовнішні дані і це рішення принесло їй успіх. Реклама в Instagram і на власному каналі на YouTube приносить красуні близько 40 тисяч доларів на рік, чого достатньо для приємного життя, наповненого задоволеннями і подорожами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши: розкіш Сходу - які зачіски носять дружини шейхів і королів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у мережі опублікували дитячі фото найкрасивішої жінки на планеті.

Також портал "Знай.ua" писав, що найбільш незвичайна модель за всю історію сучасної моди Макденіел захопила чоловіків в Playboy.