Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі.

Дівчина разом з чоловіком і величезною компанією подружок вирушила на довгоочікувані канікули, відвідавши райські Мальдіви. Так, красуня і засмагала на білосніжному пісочку, і плескалася в блакитній воді, і встигла переміряти безліч купальників, а також "відірватися" на повну. Чері одягла крихітне бікіні чорного кольору з яскраво-помаранчевими вставками, зізнавшись, що саме так хоче виглядати на Хеллоуїн 31 жовтня, адже в купальнику такого кольору нагадує собі гарбуз. При цьому Ана прохолоджувалася під душем серед екзотичних рослин.

Варто відзначити, що такі відверті кадри для Ани - не новинка. У моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Дівчина часто виставляє ще й уривки тренувань, показуючи, як накачати сідниці або зробити сталевий прес. Також Чері - власниця власного бренду спортивного одягу та фітнес-клубу, який заснувала зі своїм чоловіком.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Фото в бікіні, еротичній спідній білизні, оголених сідниць або зовсім голяка захоплюють численних шанувальників по всьому світу і змушують недоброзичливців заздрити. Втім, красуню не раз звинувачували в пластичних операціях на обличчі і грудях.