Alyona Alyona, українська реп-виконавиця, здивувала усіх своїм зізнанням для соціальної ініціативи #янебоюсьнебійсяіти. У відео співачка у звичайній пайті і волоссям зібраним у гулю розповіла надзвичайно щемливу і приватну історію, в якій знайшлося місце знеціненню в межах стосунків, компульсивного переїдання, сорому, табуйованості деяких тем в українському суспільстві та думка суспільства, що воно може контролювати і впливати на зовнішність людей.

Читайте Знай в Google News!

Співачка розповіла, що одного разу вона перебувала у доволі серйозних стосунках. Її хлопець сказав їй одного разу, що їм потрібно розійтися, бо вона має надмірну вагу, а він не хоче в 40 років віддавати всі гроші на лікування її хвороб і немочі, які в неї будуть. Альону ранили ці слова, вона відчувала себе зрадженою і приниженою, через що закрилася у собі. Але це неправильно. Ніхто не має права ображати інших. Всі мають право розповісти іншому про свій біль і сумнів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Alyona Alyona може стати лауреаткою європейської музичної премії, на кону солідна винагорода.

Як повідомляв портал Знай.ua, Alyona Alyona поділилася відвертими знімками

Також Знай.ua писав, смілива Alyona Alyona показала красу без меж у самій спідній білизні