Досить відома українська модель плюз сайз Міла Кузнєцова повинна бути вдячна, будучи володаркою натуральних грудей 13 розміру. Вона регулярно відвідує тренажерний зал, щоб підтримувати свої пишні форми тіла в тонусі.

Читайте Знай в Google News!

Зараз Міла Кузнєцова поділилася зі своїми шанувальниками двома фотографіями в нижній білизні. Жінка постала в червоному і чорному кольорі, запитавши у передплатників, який варіант їм більше подобається. При цьому, Міла одягла на себе туфлі з високим каблуком.

"О моя дорога ти така красива і дуже чарівна жінка, яку я так обожнюю в своїх обіймах", "Треба схуднути...а так не бачу ніякої естетики!", "Обидва комплекти мені дуже подобається", "Ти виглядаєш чудово в будь-якому випадку але якби ти викрутила мені руку, я б сказав Червоний", "Однозначно, що червоний комплект. Ти в ньому немов Полуничка " - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пружні груди Світлани Лободи ледь не "втекла" зі шкіряного бікіні, справжня Тропікана-жінка.

Як повідомляв "Знай.ua", Боржемська з "Зважених та щасливих" помстилася Узєлкову, не сама і щаслива: "Будемо насолоджуватися"

Знай.ua писав, поки Тарзан зраджував королевою, її колишній ощасливив відразу двох дівчатко. Багато відзначили, що Миколаїв придумав відмінний челлендж для тих, хто далеко від близьких.