Віталіна Ющенко - донька колишнього президента України Віктора Ющенка. Вона практично невідома серед українців. Віталіна - абсолютно непублічна персона, проте, вона досить активно веде свій Instagram, в якому ділиться фотографіями та враженнями від життя і подорожей.

Віталіна Ющенко, колишня любителька модних показів та подружка світських левиць, якось несподівано зникла звідусіль - впродовж багатьох років не з’являлася на екранах, не ходила на тусовки. І хоча весь цей час Віталіна перебувала в Україні, вона уникала публіки, бо хотіла спокою і вирішила всю свою увагу і час приділити дітям, а також особистим справам.

Зараз Віталіна потрохи виходить з тіні. Недавно вона перемогла в конкурсі "Найспортивніша мама", продемонструвавши ідеальну фігуру у своєму 40-річному віці.

Нещодавно донька третього українського президента на своїй сторінці у Facebook опублікувала добірку знімків, на яких позує у спортивному бюстгальтері та шортах. Фото були зроблені під час тренування.

"Час спорту", – прокоментувала вона серію селфі-знімків, зроблених у спортзалі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Віталіна Ющенко, фото Instagram
Віталіна Ющенко, фото Instagram

Віталіна Ющенко, фото Instagram
Віталіна Ющенко, фото Instagram

Віталіна Ющенко, фото Instagram
Віталіна Ющенко, фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, донька Ющенка стривожила роздумами про життя і смерть

Як повідомляв портал Знай.ua, донька експрезидента Ющенка Віталіна стала дизайнером купальників

Також Знай.ua писав, Настя Каменських без краплі макіяжу здивувала "домашнім" перевтіленням