Де б не з'являлася на "Le маршрутці" від Нового каналу ведуча проекту, її оточують натовпи фанатів, спраглі зробити селфі. Лесю Нікітюк люблять, її обожнюють, з нею хочуть спілкуватися. Наскільки легко вона впускає в своє життя нових людей, Леді Ле розповіла в інтерв'ю "Телегіду".

"Коли досягаєш певного статусу, з тобою багато хто хоче дружити. І не тому, що ти просто хороша людина. Через це зараз нових людей у своє життя не пускаю. Поруч є ті, з ким спілкуюся суто з робочих питань, і ті, з ким можна дозволити глибший зв'язок. Причому це не я встановила такі рамки наших відносин, а вони", - зазначила зірка.

Леся Нікітюк, фото надане Новим каналом
Леся Нікітюк, фото надане Новим каналом

Ведуча Нового каналу вірить в дружбу між чоловіком та жінкою. Правда, з одним "але".

"Був випадок, який похитнув віру в подібну дружбу. Я з'явилася в дуже гарному вбранні перед другом, – згадує вона. – Він зробив комплімент, з якого було зрозуміло, що бачить у мені дівчину, а не подругу. Тоді зрозуміла, що в дружбі між чоловіком і жінкою потрібно дотримуватися певної відстані. Інакше ваше спілкування може перерости в сильніші почуття, а дружба буде втрачена", - поділилася Леся.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Леся Нікітюк, фото Новий канал
Леся Нікітюк, фото Новий канал

Іноді між ведучою та її друзями трапляється непорозуміння, яке переростає в сварки.

"Раніше я була любителем побити горщики і спалити мости. Але потім зрозуміла, що всередині мене гризла образа. Це відбирало багато енергії. Зараз швидко відходжу після сварки і все прощаю", - зізналася дівчина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Леся Нікітюк відверто зізналася, що доводить її до сліз: "Зруйнував мої комплекси".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк згадала про "Орла і решку" і розповіла, як стати знаменитою: ліжко тут ні до чого.

Також портал Знай.uа писав, що Нікітюк зізналася, чому ніколи не вийде заміж: "Вічна холостячка".