30 жовтня у Палаці Україна відбудеться прощальний концерт гурту "Время и стекло", який має відповідну назву - "Останній танець". Після 10 років надзвичайно успішної кар'єри гурт розпався, а артисти Надя Дорофєєва та Позитив вирішили йти кожен своїм шляхом.

Шанувальники Гурту впевнені, що і Наді, і Позитиву вдасться реалізувати свої плани, однак, вони сумують за улюбленими виконавцями.

Серед шанувальників гурту - весь "Жіночий квартал". Та дівчата вирішили не піддаватись суму та додати фанатам хорошого настрою своїми жартами.

Красуні з Жіночого кварталу заявили, що ще не відомо, на стільки крутим був би гурт "Время и Стекло", якби замість Наді Дорофєєвої з Позитивом виступала б котрась із них.

"Ми дуже любимо "Время и Стекло". Дуже! Але ніхто ж не знає, чи був би гурт крутішим, якби замість Наді, наприклад, була Лєра, чи Настя, чи, можливо, Лєна. Це і спробуємо дізнатися, зваблюючи Позитива, вже завтра на прем'єрі нового "Жіночого Кварталу" о 22:00 на 1+1", - заявили дівчата.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Жіночий квартал, фото Instagram
Жіночий квартал, фото Instagram

Жіночий квартал, фото Instagram
Жіночий квартал, фото Instagram

Жіночий квартал, фото Instagram
Жіночий квартал, фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дорофєєва перед ″Останнім танцем″ нарешті зізналась про стосунки з Позитивом

Як повідомляв портал Знай.ua, Надя Дорофєєва і Позитив зізналися, чим займатимуться після "Время и Стекло"

Також Знай.ua писав, Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.