Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно зірковий хореограф розмістив архівне чорно-біле фото зі свого дитинства. На ньому юний Яма зображений біля берези з посмішкою на обличчі.

"Вже я. Ще з волоссям☺️", - жартівливо написав 38-річний танцюрист.

"❤️ Владушка 😍 такий хороший хлопчик❤️", "Син ваша копія❤️", "Точно Леон, коли ви з волоссям👍", "Красунчик👏", "Ви напевно з сином дуже схожі)))", "😍😍🔥🔥🔥 Нереально красивий👍 😍", "😂 😂 😂 хоч побачили", "Тепле та щире фото🤗", "Владолеон😀", "Круто👍 але лисина Влад, твоя родзинка!)", - зазначили в комметаріях під публікацією користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, красуня-дружина Влада Ями підкорила стрункою фігурою, справжня пантера: "Одного недостатньо".

Як повідомляв портал Знай.uа, Влад Яма показав, як відпочиває з сином за коктейлями між зйомками: "Найкращі риси обох".

Також портал Знай.uа писав, як Влад Яма закрутив дружину в кубинському танці – завелися всі навколо.