Українська виконавиця Оля Полякова зовсім недавно боролася за права артистів проводити концерти під час карантину, але зараз була все ж змушена скасувати свій великий концерт в київському Палаці спорту, так як її члени команди захворіли коронавірусом і співачка сама поскаржилася на погане самопочуття.

Читайте Знай в Google News!

Вона написала про це в соціальній мережі Instagram. Полякова написала в публікації про те, що вже навіть приступали до репетицій, але через НС довелося звернутися до організаторів. "Тільки-тільки отримали можливість провести концерт з усіма заходами і обмеженнями, тільки ми почали збирати команду нашого шоу, тільки-тільки почали репетиції, як виявилося, що кілька людей з колективу і технічної групи захворіли, а багато погано себе почувають і чекають результатів тестів", - поділилася співачка.

Крім того, їй доведеться робити повторний тест на COVID-19 через погане самопочуття, а щодо квитків, вона попросила зберегти їх, адже пізніше буде анонсована нова дата. Організатори робили все, щоб відбувся концерт і вона особисто доклала всіх зусиль для того, щоб робити свою роботу, з усіма обмеженнями, але виконувати зобов'язання перед глядачами.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Звідки беруться гроші": Дмитро Карпачов пояснив, чи варто батькам брати дітей на роботу.

Як повідомляв "Знай.ua", доведе дідуся: красуня-внучка Ющенка похвалилася новою косметичною процедурою.

Знай.ua писав, Леся Нікітюк відверто розповіла про дружбу з чоловіками і сварки: "Мене гризла образа"