Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити в Москву і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото у своєму Instagram. Цього разу зірка порадувала фанатів милими знімками, на яких позує на прогулянці в осінньому парку.

Читайте Знай в Google News!

На нових фото Ані відображена в цікавому образі, вона ніби перетворилася на дівчинку-підлітка. Як видно, на прогулянку зірка вийшла у вузьких шкіряних лосинах і об'ємній темній толстовці, на її голові кепці кольору хакі і такого ж відтінку черевики. Співачка і так і сяк позує фотографу і демонструє тонкі ніжки і спокусливу фігуру. У підписі до публікації Лорак написала: "Все буде добре! Всередині нас ховається суперсила і неймовірні здібності! Вір у себе!". Шанувальники в захваті від нових фото зіркової красуні, її завалюють компліментами і захопленими коментарями. Багато відзначили, що співачка зовсім не виглядає на свій вік, але ж їй вже 42 роки.

Ані Лорак, скрін поста в instagram
Ані Лорак, скрін поста в instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.