Режисер Федір Бондарчук незвично повівся на прощанні з померлою матір'ю, актрисою Іриною Скобцевою.

Ірина Скобцева пішла з життя 20 жовтня на 94 році життя. Померла акторка в один день зі своїм чоловіком - режисером Сергієм Бондарчуком. Лише з різницею у двадцять шість років. Попри похилий вік, її смерть стала шоком для рідних і близьких.

Поховали її поруч з чоловіком на Новодівичому кладовищі, де спочиває і їхня донька Олена Бондарчук, що пішла з життя після важкої хвороби.

Проводити артистку в останню путь прийшли численні друзі сім'ї. За нинішнім ковідним часів людей було навіть багато. Адже багато хто уникає відвідувати місця скупчення людей.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

На похоронах матері Федора Бондарчука, фото: mk.ru
На похоронах матері Федора Бондарчука, фото: mk.ru

На похоронах матері Федора Бондарчука, фото: mk.ru
На похоронах матері Федора Бондарчука, фото: mk.ru
Не з'явилася на церемонії невістка Скобцевої - Світлана Бондарчук, хоча вона одна з перших висловила співчуття родині колишнього чоловіка через Instagram.

Присутні відзначили, наскільки важко було прощатися з матір'ю самому Федору Бондарчуку - син, всупереч прикметам, ніс труну матері на плечах. Люди перешіптувались - режисер буквально почорнів від горя.

Федір Бондарчук на похоронах матері, фото: mk.ru
Федір Бондарчук на похоронах матері, фото: mk.ru

Та й поводив режисер себе дивно: він відмовився від громадянської панахиди в Будинку кіно і категорично заборонив промовляти які б то не було промови, тому більшу частину прощання проводили мовчки.

У якийсь момент Бондарчук і зовсім мало не втратив свідомість, підтримувати його під лікоть довелося іншим членам сім'ї.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, померла мати Федора Бондарчука, артистка Ірина Скобцева

Як повідомляв портал Знай.ua, Бондарчук приховував доньку, яка 21 рік живе з "особливістю"

Також Знай.ua писав, Бончарчук зіграв весілля з юною красунею-акторкаю