Романтичне реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, давно закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. І навіть попри звинувачення в піарі, Микита і Даша Квіткова залишилася разом, почали жити, а не так давно навіть одружилася. Нещодавно в соцмережі дівчина показала миле фото, на якому з'явилася в цікавому образі, а в підписі до нього видала інтимний ритуал з Микитою.

Читайте Знай в Google News!

"Днями ми були в аюрведичному оздоровчому центрі. У цьому місці немає кави, м'ясних і рибних продуктів. Ми повинні були пробути там три дні, але через обставини, що склалися по роботі, ми виїхали додому на наступний день. Скажу чесно, ми трохи зраділи, бо по дорозі ми відразу ж заїхали на заправку, я взяла собі свій малиновий чай, а Микита кава (так, він каво-залежна людина). До речі, кожен раз, коли ми виїжджаємо на машині в тривалу подорож — заїхати на @okkoua і взяти що-небудь перекусити в дорогу, як особливий ритуал вже", - розповіла Даша в підписі до фото.

Скрін поста Квіткової в instagram
Скрін поста Квіткової в instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.