Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити в Москву і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото в своєму Instagram. Цього разу зірка порадувала фанатів незвичайними знімком, на яких позує в спортзалі.

Читайте Знай в Google News!

На нових фото Ані відображена під час тренування, на першому фото вона стоїть обличчям до камери і мило посміхається в об'єктив, а на другому знімку співачка стоїть на біговій доріжці спиною до фотографа. У спортзал зірка прийшла в облягаючому чорному комбінезоні з відкритою спиною і пікантним вирізом в зоні декольте. У підписі до фотографій Лорак написала: "У новий день з новими силами". Шанувальники в захваті від нових фото зіркової красуні, її завалюють компліментами і захопленими коментарями.

Ані Лорак, скрін поста в instagram
Ані Лорак, скрін поста в instagram

Ані Лорак, скрін поста в instagram
Ані Лорак, скрін поста в instagram

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.