Відома українська співачка і експолітик Анастасія Приходько, яка в період виборів оскандалилася інтерв'ю в програмі "Рандеву" Яніни Соколової, не дуже часто радує публіку фото і відео у своєму Instagram. Але нещодавно зірка буквально шокувала шанувальників новою фотосесією, на якій з'явилася в досить відвертому образі.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото, яке Настя показала в мережі, вона позує в цікавій локації, сидячи в кріслі з книгою в руках. Перед камерою вона з'явилася в білосніжному мереживному пеньюарі, який ледь прикриває оголене тіло. Її волосся зачесане в сувору зачіску, а на обличчі яскравий макіяж з зухвалою червоною помадою, вона не дивиться в камеру. У підписі до публікації Приходько написала: "Всім ніжних і яскравих вихідних. Я буду сьогодні відпочивати, готувати смачну їжу, насолоджуватися життям і дивитися серіал, звичайно, ж після того, як перегляну інтерв'ю (посилання в шапці профілю). Які радите серіали? Що зараз новенького вийшло і цікавого?". Шанувальники в захваті від нового фото зіркової красуні, її завалюють компліментами і захопленими коментарями.

Анастасія Приходько, скрін поста в instagram
Анастасія Приходько, скрін поста в instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Анастасія Приходько розповіла, як відгуляла 33-річчя: "Так я відзначала перший раз!".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Анастасія Приходько зізналася, як спочатку хотіла назвати доньку.

Також портал "Знай.ua" писав, що прихильниця Тимошенко Анастасія Приходько спровокувала скандал з поліцією в Парижі.