Нова пасія Бреда Пітта Ніколь Потуральскі, схоже, йде шляхом Меган Маркл проти хейтерів.

Ніколь Потуральскі довго не реагувала на мережевих недоброзичливців, які активізувалися в її соцмережах після інформації про роман з Бредом Піттом. Однак всьому приходить кінець: дівчина не витримала і звернулася до кривдників.

Ніколь Потуральскі звернулася до злісних критиків, давши їм добрий урок. Вона порадила хейтерам використовувати свою енергію та інтелект в позитивному ключі, особливо в роботі, замість того, щоб ненавидіти інших.

27-річна модель написала: "Може тобі варто спробувати працювати так старанно, як ти ненавидиш".

Такими словами пасія Пітта намагалася сказати всім недоброзичливцям, що для них буде більш плідним робити позитивні речі, ніж займатися непотрібними.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Можливо, на рішучу відсіч кривдникам Ніколь Потуральскі якимось чином надихнула Меган Маркл.

Раніше герцогиня Сассекська намагалася показати вплив тролів в соціальних мережах на життя людей. Жорстко розкритикувавши ненависників і критиків за їхні недоречні коментарі, Меган Маркл розповіла, як тролі в соціальних мережах можуть вплинути на "глибший рівень".

Варто зауважити, що і Ніколь і Меган давно мають справу з хейтерами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ніколь Потуральскі продемонструвала спокусливі форми

Як повідомляв портал Знай.ua, Джолі помстилася Пітту за його зв'язок з 27-річною Потуральскі.

Також Знай.ua писав, молода кохана Бреда Пітта зачарувала сукнею на голе тіло