Українська виконавиця Тіна Кароль виявилася володаркою непростого характеру, про що розповів продюсер "Танців з зірками" і "Голосу країни" Володимир Завадюк. Зараз Тіна щонеділі блищить в сьомому сезоні танцювального шоу, радуючи шанувальників все новими нарядами і образами.

Читайте Знай в Google News!

В інтерв'ю для передачі "Слава+", яка виходить на Youtube-каналі "Люкс ФМ", Володимир зізнався, що Тіна володарка непростого характеру, але він все одно любить складних людей і навіть встиг поріднитися з артисткою за тривалий час спільної роботи.

"До неї дійсно важко знайти підхід. Зараз ми дуже дружні. Для мене це близька людина, схожа на родича", - заявив Завадюк і згадав про перше знайомство, а також про спільну роботу над музичним фільмом-сповіддю Кароль під назвою "Сила любові і голосу".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Він заявив, що знайомство було несамовито складним завданням. Він був сценаристом і пишається виконаною роботою. Інтерв'ю тривало цілих п'ять годин, але перед ним йому ніяк не вдавалося поговорити з Тіною. Тому співачка сприйняла перші питання досить жорстко і гостро, отримавши жорстку відсіч: "Або ми про це спілкуємося, або закінчуємо інтерв'ю".

Дрібні конфлікти, на думку Володимира, з виконавицею виникають завжди і порівняв її з "новим лакшері "Мерсом", який тільки готується до випуску.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Настя Каменських після голих "поп, як у Кім" здивувала: "О, вона в одязі"

Як повідомляв "Знай.ua", Jerry Heil згадала про те, що не робила ціле століття: "Можна не переживати"

Знай.ua писав, Молода дружина Віктора Павлика розповіла про ревнощі і скандали: "До сліз, до розставання"