Відомі українці Сергій і Сніжана Бабкіни, Олена Кравець, Марічка Падалко і Неля Шовкопляс перехворіли на коронавірус і розповіли про свої симптоми. Знаменитості також зізналися, у скільки їм обійшлося лікування.

Читайте Знай в Google News!

Про те, як протікала хвороба, а також скільки вони витратили на лікування коронавірусу, знаменитості розповіли Катерині Осадчій у програмі "Світське життя".

Сім'я Бабкіних, фото: кадр з відео "Світського життя"
Сім'я Бабкіних, фото: кадр з відео "Світського життя"

Сім'я Сергія та Сніжани Бабкіних на лікування коронавірусу, включно з діагностикою всієї родини, витратили 30-40 тисяч гривень. Зокрема, Сніжана Бабкіна розповіла, що на Covid-19 захворіли не лише вони, а і їхня бабуся та няня.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Лікування, КТ, і ще аналізи, кров. Діти і батьки здавали аналізи. Моя мама захворіла, наша няня захворіла. Я робила 7 або 8 ПЛР - тестів, Сергій 5 разів здавав", - повідомила Сніжана Бабкіна. Сніжана Бабкіна

Марічка Падалко, фото: кадр з відео "Світського життя"
Марічка Падалко, фото: кадр з відео "Світського життя"

Телеведуча "1+1" Марічка Падалко теж розповіла про витрати на лікування Covid-19. Її сім'я за весь час хвороби витратила приблизно 10 000 гривень - витрати зірки покрила страхова компанія.

Мінімальну суму на лікування коронавірусу витратила ведуча "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс. За її словами, обійшлося буквально 200 гривнями на вітаміни.

"Якщо порахувати дві баночки вітаміну С і пляшки води, які я купувала, то, нехай 200 гривень я витратила на все лікування", - зізналася вона. Неля Шовкопляс

Неля Шовкопляс, фото: кадр з відео "Світського життя"
Неля Шовкопляс, фото: кадр з відео "Світського життя"

Водночас зірка "Жіночого кварталу" Олена Кравець зізналася, що перехворіла на коронавірус в легкій формі - у неї був легкий кашель. Ведучій Марічці Падалко довелося помучитися, оскільки за її словами вона пережила "сильний токсикоз".

Симптоми коронавірусу у Бабкіних були яскраво виражені. Зокрема, у них спостерігалася висока температура, слабкість в тілі і біль в м'язах.

Олена Кравець, фото: кадр з відео "Світського життя"
Олена Кравець, фото: кадр з відео "Світського життя"

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, любитель одружуватися Остапчук збентежив фанатів інтимним зізнанням: "На slowmo і ще раз"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Приходько розкрила всі свої секрети і запропонувала погратись: "Найбільше я боюся..."

Також "Знай.ua" писав, що Андре Тан після одужання від Covid-19 заговорив про розлучення: "Весь цей жах..."