Днями в ефірі телеканалу СТБ відбулася прем'єра нового шоу "Холостячка". І якщо в "Холостяку" за серце красеня борються кілька десятків дівчат, то у "Холостячці", відповідно за серце героїні будуть боротися чоловіки. Головною героїнею нового шоу стала акторка, яка виконала головну роль в гучному серіалі "Кріпосна", і переможниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина. Нещодавно у своєму Instagram зірка показала миле фото, а в підписі до нього поділилася своїми переживаннями після першого випуску шоу.

Читайте Знай в Google News!

"Ну що, ура, ось ми і почали! Перша вечірка холостячки пройшла, моєму хвилюванню не було меж! Помітили? Але я намагалася триматися, адже мені випала така відповідальна місія! Я ніби відчувала за собою всіх вас, тих, хто не готовий йти на компроміси, тих, хто знає, чого гідні і шукає свою любов! Що сказати?! Протягом вчорашнього знайомства, мене охоплювали різні почуття, але що з упевненістю можу сказати, я не сумнівалася. Чомусь попри всі неприродні умови, камери і таку кількість чоловіків, моя інтуїція так посилилася! Почуття і мотиви інших були кристально очевидними для мене, я прям як детектор зчитувала неприродність або навпаки справжнє хвилювання! Напишіть свою думку! Як вам? У вас вже є фаворит?",- написала Мішина в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.