Популярна Київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня влаштувала спекотну фотосесію прямо в примірювальній магазину.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях, які Альона зробила в дзеркало примірки, вона еротично позує сама собі. Перед камерою модель з'явилася облягаючому сірому костюмчику, який складається з кльошних штанів і короткої кофтинки, при цьому видно, що на ній немає білизни. Волосся красуні зібрані в акуратний хвіст, а на її обличчі яскравий макіяж з червоною помадою. У підписі до публікації Омович написала: "1 або 2? Дуже рідко фарбуюся червоною помадою... а даремно". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альони - деякі захоплюються її знімками, інші хейтять.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно майже гола Українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.