Ольга Фреймут - одна з найпопулярніших українських телеведучих. Однак вона талановита не тільки в телепередачах, а й на сцені. Ольга бере участь у черговому сезоні шоу" Танці з зірками", і виступає цілком успішно. Сьогодні, 25 жовтня, Ольга виклала фотографію зі своїм черговим партнером по танцях. І в черговому випуску шоу ним стане ... Леся Нікітюк!

Ольга виклала фотографію, на якій вона позує поруч з Лесею. Різниця між ними дійсно помітна. Нікітюк, як мінімум, на голову вище своєї колеги. Це зазначила І Фреймут, жартівливо зазначивши в підписі, що у Лесі ноги закінчуються там, де у неї тіло. Ольга написала багато теплих слів про Нікітюк, зазначила, що вона дійсно надихає, оживляє, і пораділа, що волею долі їм вдалося познайомитися.

Також у підписі Фреймут зазначила, що вони з Нікітюк – пара №12 і закликала фанатів проголосувати за неї. Враховуючи, що її пост всього за 2 години набрав більше 13 тисяч лайків, віддати голос за цю зоряну пару напевно буде кому.

Нагадавши, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.