Багами манять туристів не лише ідеальними піщаними пляжами і кришталево чистою водою, але і можливістю поплавати біля берега з акулами-няньками. Острови Ексума - домівка для цих хижаків, за запевненням тур операторів і рекламних буклетів, вони абсолютно безпечні.

Читайте Знай в Google News!

Instagram-модель Катаріна Заруцкі, як і багато інших туристів, не могла втриматися, щоб не зробити пару карколомних кадрів з цими добродушними на вигляд хижаками.

Дівчина пірнула у воду, де плавало безліч акул-няньок, і лягла на спину серед справжніх монстрів. Рідні почали знімати Катарину на камеру, коли раптом одна з риб схопила дівчину за руку і потягла під воду. Ось той самий кадр, коли її рука потрапила в пащу акули:

Модель серед акул // Іnstagram
Модель серед акул // Іnstagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Модель серед акул // Іnstagram
Модель серед акул // Іnstagram

Кілька секунд модель намагалася звільнитися. Як тільки їй це вдалося, вона здогадалася відразу підняти руку вгору, щоб не дати крові з рани потрапити у воду і спровокувати інших хижаків.

Катаріна щосили намагалася зберігати спокій і якомога швидше вийти на берег. І вона змогла. Дівчину терміново доправили в лікарню, де наклали шви і прописали антибіотики. З її рукою нічого не сталося, лише глибокі шрами все життя нагадуватимуть про гіркий досвід.

Модель серед акул // Іnstagram
Модель серед акул // Іnstagram

Катаріна зізнається, що зла на риб не тримає, а навпаки, розцінює те, що трапилося як вельми цінний урок. Також модель порадила ніколи не забувати, що, незважаючи на свою невинну репутацію, акули-няньки залишаються морськими хижаками і ніхто не може гарантувати, що вони не нападуть, коли поруч буде людина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, рибалки зойкнули, коли знайшли всередині акули-альбіноса малюка-циклопа.

Як повідомляв Знай.uа, м'ясо крокодилів в меню українців? Скоро будемо смакувати екзотичну їжу.

Знай.uа писав, рибалка замість бажаної юшки отримав екзотичні враження, гачок ледве витримав цього звіра.