Jerry Heil - це та сама дівчина з відео “#ОХРАНА_ОТМЄНА”, яке вмить стало популярним, прославивши юну виконавицю. Її стрімкий кар'єрний зліт привів до нового випробування - відбору на Євробачення 2020. Тепер виконавиця активно спілкується із власною аудиторією в Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

Так, дівчина показала, як продуктивно я провела чотири дні після дня народження.

"Знаєте, як продуктивно я провела ЧОТИРИ( Карл) дні після Дня народження? Запланувала наступний рік? Відправила треки на закордонні лейбли? Дописала альбом? Ні. Я тупо сиджу вдома, об‘їдаюся до болю і мрію лише якось припинити цю стагнацію, бо ГОТЕЛЬ ЕЛЕОН по 3 колу - це не здорово. Як і приготована мною халва😆 Any idea, як виповзти звідси?", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Виявляється, зірка вже по третьому колу дивиться серіал "Готель Елеон".

У коментарях фолловери висловили десятки причин, як виконавиці змінити ситуацію: "Idea: го на каву)", "Очень красивая❤️", "А ещё «отель Белград»".

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів