Відома українська модель плюз сайз Міла Кузнєцова - володарка натуральних грудей 13 розміру. Вона регулярно відвідує тренажерний зал, щоб підтримувати свої пишні форми тіла в тонусі. І виглядає запаморочливо. Жінка не соромиться публікувати в соціальній мережі Іnstagram відверті знімки, ще й влаштовує опитування, які з них гарніші.

Читайте Знай в Google News!

На цей раз Міла Кузнєцова поділилася зі своїми шанувальниками двома фотографіями в нижній білизні. Жінка постала в чорному комплекті, запитавши у передплатників, який варіант їм більше подобається - передом чи задом. При цьому, Міла одягла на себе туфлі з високим каблуком. А на голові величезний чорний віночок, нижню частину тіла жінка огорнула чорним прозорим фатином.

"Heavy chest or big booty?", - лаконічно підписала Міла світлини, що в перекладі означає "моцні перси чи гігантські булочки".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

"Фигура топ 🔥 красиво", "Попа👍🔥", "Красивые большие бедра, как я и хотела", "все очень красиво и аккуратно😍", "От жду і не дождуся коли будуть голі фотографуватися😂😂😂😂" - написали користувачі в коментарях.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Обожнюю": Українка з 13-м розміром представила себе полуничкою в нижній білизні.

Як повідомляв "Знай.ua", Боржемська з "Зважених та щасливих" помстилася Узєлкову, не сама і щаслива: "Будемо насолоджуватися"

Знай.ua писав, поки Тарзан зраджував королевою, її колишній ощасливив відразу двох дівчатко. Багато відзначили, що Миколаїв придумав відмінний челлендж для тих, хто далеко від близьких.