Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість повідомила радісну новину - вона знову з'явилася на паркеті шоу "Танці з зірками" разом з хореографом Яною Цибульською і фронтменом групи "Беz обмежень" Сергієм Танчинцем. Так, пластична красуня взяла участь в рамках випуску, присвяченого па-де-труа (одна з різновидів танцю, що включає трьох учасників). Артистка блиснула шикарною фігурою в досить сміливому вбранні неоново-жовтого кольору з прозорими вставками, станцювавши гарячий ф'южн під культовий хіт Джастіна Тімберлейка "SexyBack". Варто відзначити, що раніше Андраде брала участь в "Танцях" в 2018 році, тоді її партнером був Женя Кот.

Ууу🔥 як вам наш номер? Величезне спасибі @tanci1plus1 ❤️ @tsybulskayana @sergii_tanchynets За довіру!

Фолловери залишилися в захваті: "Дуже сексуальний номер 🔥", "🔥🔥🔥😍😍😍 це кайййффф!!!!", "Безмежна любов! ♥ ️ ", "Це вау, це гармата🔥 молодцііі, Дуже круті❤❤❤","це дуже і дуже сильний виступ всі виступили чудово особливо Мішель🔥 🔥 🔥".

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде-співоча пташка болівійсько-українського походження.