Український виконавець Олексій Завгородній, більше відомий як Позитив з групи "Время и Стекло" похвалився своїм поверненням у команду Mozgi і спільним виступом із талановитими Magic Five після одужання від коронавірусу. Нове коротке відео з випуску "Танців з зірками" він опублікував в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

У ефірі "Танців з зірками" українці побачили найочікуванішу колаборацію сезону - Mozgi і Magic Five.

Радий своєму камбеку, щасливий повернутися з рідною командою Mozgi і талановитими Magic FiveНа паркеті @tanci1plus1 ми вперше виступили з нашим спільним бенгером", - пише Позитив.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Шанувальники відповіли підтримкою на яскравий виступ позитиву на "Танцях з зірками". Залишили безліч теплих слів і відзначили, які вони молодці, бомбічні і побажали їм перемоги в шоу.

"Приятно видеть тебя снова на паркете, здоровым, полным сил и энергии❤", "Это было лучшее выступление🔥😻", "Позетив ти найкращий😘💫", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дорофєєва наостанок потерлася об позитиву прямо в метро.

Як повідомляв Знай. ua, "колишній" Дорофєєвої Позитив готовий плавити паркет з іншого.

Також Знай. ua писав, що Дорофєєва і Позитив ошелешили шанувальників зізнанням, "Время и Стекло" не розпадається.