Юлія Саніна, українська співачка, учасниця гурту The Hardkiss поділилася своїми емоціями щодо вчорашнього ефіру шоу “Танців з зірками”, що виходить щонеділі на телеканалі “1+1”. Співачка - одна із найталановитіших і сильних зіркових учасників цього сезону, її шалено підтримує публіка і високо оцінюють судді. Минулий тиждень став випробуванням для зірки, проте вона встояла.

Читайте Знай в Google News!

Співачка поділилася шматочком відео-запису танцю на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”. За правилами проєкту, цього тижня пари танцювали “тріо” з зірковими учасниками попередніх сезонів.

Ось як Юлія описала свою підготовку: “Це був найскладніший тиждень на проєкті для мене, а вчора найскладніший день. «Танцювати всупереч усьому» мій вчорашній девіз. Все повинно було бути так просто. Неповторний @kot_jenya і обожнюваний @zhuk_dmytro. Танго❤️ але... життя внесло свої корективи. І ось в вечір суботи до мене на допомогу примчав @dikusar_dmitriy 💋 І ми впоралися, ми все вивчили за один вечір. Генеральний прогін. І за кілька годин до ефіру я отримую травму ребра. В той момент я ревіла і від болю, і від образи за все, що з нами сталося. Але точно знала, що тепер я просто зобов'язана вийти на паркет і довести, що я все зможу. Собі довести, в першу чергу! Спасибі всім, хто серцем і душею вчора мене підтримував❤️ @zhuk_dmytro я тебе дуже чекаю, видужуй ❤️”

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, заміжня солістка The Hardkiss сповна розкрила свою сексуальність в обіймах чужого чоловіка: "Неймовірна".

Як повідомляв Знай.ua, 90-річний Чапкіс спробував себе в новому амплуа, а Горбунова змусили співати.