Українські співаки і подружжя, Настя Каменських і Потап, завітали у гості до Ектора-Хіменеса Браво, знаного кулінара і телеведучого. Зірки покуштували імператорську качку в одному з ресторанів кухаря і попрактикували іспанську мову. Ектору мусить бути складно стільки років жити в країні, в якій рідко можна зустріти людину, яка вільно говорить іспанською. На щастя, Каменських розпочала захоплення музичного ринку в Латинській Америці, а тому вивчила іспанську мову.

Читайте Знай в Google News!

Ектор поділився декільком відео, на яких зірки сидять за столом, сміються, розмовляють іспанською і куштують наїдки. Можна почути з якою радістю і легкістю Настя і Ектор спілкуються однією мовою. Хоча у Потапа не має відмінних знань іспанської, він також намагається бути активним учасником бесіди.

Ектор підписав своє відео ось так: “Шматочок нашого бранчу з @kamenskux та @realpotap в ресторані @nam.kyiv. З‘їли імператорську качку та попрактикували іспанську Насті. Ідеальний день в гарній компанії!”

Підписники потішилися, що Ектор має з ким говорити рідною мовою.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.