Український продюсер, автор пісень, телеведучий і композитор Олексій Потапенко дуже часто радує своїх шанувальників фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де на нього підписано близько двох мільйонів чоловік. І сьогоднішній день не виняток, адже Потап виклав відео-фрагмент з шоу "Танці з зірками".

Читайте Знай в Google News!

Він разом з сином Андрієм зустрічав зірок на балконі. "Пишаюся сином, Андрюха в 12 років веде вдруге зі мною прямий ефір @tanci1plus1 дуже хвилювався і дуже старався і найголовніше у нього виходить , а я як тато не можу стримати свого захоплення , розумниця !!!!",- написав він у підписі.

На відео ж потрапив момент з Надією Мейхер і Кирилом Васюком на балконі. Потап заявив, що ніби побував у Київському зоопарку під час перегляду за зоряним танцем, збентеживши цим виконавицю.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Андрій великий молодець, так тримати", "Андрій дуже талановитий хлопець, молодець, тримався професійно", "Який він красивий, стильний, впевнений у собі. Весь в батька!", - прокоментували виступ шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ворожнеча Лободи і Лорак триває 15 років, що не поділили красуні: названа справжня причина сварки.

Як повідомляв "Знай.ua", Ткач з "Квартал 95" перетворився на поліцейського і довів Кошового до істерики: "Сил немає"

Знай.ua писав, дружина Комарова Кучеренко після поповнення в родині здивувала одкровеннями: "Нарешті полюбила"