Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії Олега Ляшка", часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі Instagram. Так, цього разу зіркова красуня вирішила поділитися з шанувальниками одкровеннями про гріхи і сором.

Читайте Знай в Google News!

Огнєвіч в своєму Instagram вирішила поділитись найвідвертішими почуттями, вона загадково пояснила, що коли поруч з нею коханий, то сором зникає. Кого має на увазі дівчина невідомо, однак нещодавно Злата розповідала, що один із її колишніх підписаний у телефоні як Граф Підаракула – за особливі заслуги.

"Знаю... Ой, ні, не свята я, і сором зникає, коли поруч Ти ♠️", - пише Огнєвіч.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Злата Огнєвіч (справжнє ім'я співачки – Інна Бордюг) народилася 1986 року в Росії. Коли їй було п'ять років, сім'я переїхала до Криму.
У січні 2020-го співачка зізналася, що була на межі суїциду через "глибоку депресію на тлі невдач".

Підписники активно відреагували на відвертість зірки і коментують пост: "Нельзя быть красивой такой❤️😍", " Ох Злата...!!! Но, впрочем, это и понятно".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, повернення "скотиняки": Ляшко оголосив про свою перемогу на виборах.

Як повідомляв Знай. ua, Злата Огнєвіч раптово почала знімати з себе одяг посеред вулиці.

Також Знай. ua писав, що Злата Огнєвіч несподівано перейнялася проблемами українців.