Відомий український продюсер і композитор Руслан Квінта, який є продюсером Національного відбору на Євробачення, і працює з багатьма українськими зірками, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. А цього разу Квінта здорово заінтригував українців натяком на спільний з Dj.Nana кліп.

Читайте Знай в Google News!

У соцмережі Руслан опублікував короткий відеофрагмент, на якому його можна побачити в пристрасних обіймах Dj.Nana, причому все це відбувається начебто під водою. У цьому ролику складно щось розглянути, але видно, що артисти в одязі. У підписі до публікації Квінта написав: "Скоро прем'єра нашої спільної першої роботи з @anastasia_domination #водоспади". Варто відзначити, що точно такий же відеофрагмент опублікувала у своєму мікроблозі і Dj.Nana. Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію продюсера, люди губляться в здогадах, коли ж їм покажуть Цей кліп.

Коментарі під постом Квінти
Коментарі під постом Квінти

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Секс-символ Dj NANA розкрила правду про важливого "партнера" в танці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Jerry Heil і Еліна Іващенко підкорили серця майже 300 тисяч людей новими піснями для Євробачення 2020.

Також портал "Знай.ua" писав: підкорила квінту і Кароль - що відомо про переможницю "Х-Фактора" Еліну Іващенко.