Українська телеведуча Катя Осадча побувала на церемонії нагородження премії "Жінка року". Там вона зробила інтерв'ю із зірковим психологом Аллою Клименко, клієнткою якої є співачка TAYANNA. Ось про що говорили Катя і Алла в короткому інтерв'ю:

Алла, вітаю вас з нагородою"Жінка року". Ви одна з наймодніших психологів. Чи зросли ваші гонорари і чи ростуть вони від нагороди до нагороди, адже це далеко не перша ваша премія?

Дуже дякую. Це гарна ідея, буду про це думати.

Сьогодні на сцені співає TAYANNA, яка, власне, є вашою клієнткою. Яка також приходить до вас вчитися, як це воно бути щасливою.

Я її дуже люблю, і вона завжди займається саморозвитком, і вона постійно приходить, вона прагне до чогось більшого. Вона знає, що вона цього варта. Круто, коли людина може вийти і щиро сказати: "слухайте, у мене є такі і такі проблеми, я жива людина, я щаслива жива людина, яка усвідомлює свою слабкість. Я прийшла сюди бути не ідеальною, а бути справжньою".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Tayanna, фото Іnstagram
Tayanna, фото Іnstagram

А ви ходите до психологів?

Звичайно. У мене є психотерапевт, я ходжу до нього. Я хочу сказати, У мене була мета на цей рік - зробити 1 мільйон людей більш щасливими. І я пів року це робила, поки не зрозуміла, що хочу її змінити. І тепер у мене нова мета - зробити себе щасливішим і ще 1 мільйон людей.

А як психологу вибрати собі психолога?

Це дуже класне питання. Мені здається, що це робиться по відчуттях. По-перше-це повинен бути великий професіонал, а по-друге, він повинен вам підходити як людина. Знаєте, є такий термін" добрий доктор", це який лікує тільки тим, який він людина. ось такий повинен бути психотерапевт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Наталія Могилевська зізналася, що вперше зробила це у 15 років.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" зачарувала архівами з чоловіком, як пара виглядала 11 років тому.

Також портал "Знай.uа" писав, що у родині Комарова зі "Світу навиворіт" довгоочікуване поповнення, вже відома стать малюка.