Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила нове відео, в якому вирішила навчити українців етикету, запустивши нову рубрику під хештегом #етикетзфреймут.

Так, артистка цього разу показала, як правильно поводитися в готелях, примірявши одноразові капці, які якось забрала з одного з таких закладів собі додому. Красуня зазначила, що забирати в якості безкоштовних сувенірів собі або на подарунок всім родичам, включаючи двоюрідну тітку, неодноразові баночки з шампунями, лосьйонами, шапочки для душу, наборчики з голками і нитками, тапочки та інші, як багато хто вважає, "подарунки" неприйнятно. Тим більше варто забути про все, що "погано лежить", на зразок махрових халатів, рушників, шторок для душу і тд, адже все це - власність готелю, яку ви просто крадете.

Етикет - рекомендує, а не зобов’язує. Але, чи культурно ходити в готельних капцях вдома? Ні. Все: тапочки, халати, шампуні в неодноразових банках, штори... - все це власність готелю. І якщо ми щось забираємо, то чинимо крадіжку. На мені капці з готелю - старі запаси, які використала в «освітянських цілях».

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".