Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила ніжне жіночне селфі, позуючи у вже культовій весільній сукні, задіяній на зйомках кліпу на хіт "ВЕЧЕРиНОЧКА". Так, артистка анонсувала власний акустичний концерт в одному з ботанічних садів Москви 16 грудня, заінтригувавши численних шанувальників.

До слова, раніше красуня розповідала кілька дивовижних фактів про ще одне вбрання з того ж кліпу - міні-плаття із золотою бахромою від популярного українського дизайнера. Виявляється, сукня важила цілих 5 кілограм, знадобилася всього одна примірка, щоб дизайнер зробив її за параметрами виконавиці, а якщо викласти всі намистинки-камінчики з бахроми в один ряд - вийде цілий кілометр!

чекаю 16 грудня ... найтепліший музичний вечір цього року 🤍 # ТИХО

Фолловери не пройшли повз: "знайомий образ 😍❤️", " Красуня😍", " красуня Верунчик 😋😋😋😋😋😋🦊❤️❤️", "😍😍😍 привабливість фото зашкалює! 🚀 ", "Віра, ви чудові, і від дня до дня все красивіше і красивіше😊 🔥 😍".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще