Netflix анонсував зйомки майбутнього серіалу за грою Assassin’s Creed.

Найбільший стрімінговий сервіс у світі Netflix спільно з компанією Ubisoft зніме серіал за мотивами знаменитої ігрової франшизи про стародавній орден вбивць Assassin's Creed. Про це Netflix повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Сюжет, акторський склад і дата виходу серіалу наразі невідомі. Також невідомо, яка саме гра стане основою для серіалу, чи це буде окремий сюжет, що відбувається у всесвіті відеогри.

Єдине, що наразі відомо, це продюсери серіалу — Джейсон Олтман та Даніель Крейнік з Ubisoft.

А от тизером Netflix вже встиг подразнити фанатів гри.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто зазначити, що анонсований серіал – це не перша екранізація Assassin's Creed. У 2016 році за мотивами гри вийшов повнометражний фільм "Кредо вбивці" з Майклом Фассбендером та Маріон Котійяр в головних ролях.

Однак, стрічка отримала негативну оцінку.

Блокбастер активно рекламували, проте прем’єра показала – стрічка не збере ту касу, на яку розраховували продюсери. Розчаровані залишилися й кінокритики – фільм здався їм нудним.

кадр з фільму "Кредо убивці", скрін
кадр з фільму "Кредо убивці", скрін

Як видно, після провалу фільму "Assassin's Creed: Кредо вбивці" творці не опустили руки. В Ubisoft, схоже, вирішили, що просто помилилися з форматом. Тепер знамениту комп'ютерну гру перетворять на серіал.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, творці Assassin's Creed Ubisoft подали в суд на Apple і Google

Як повідомляв портал Знай.ua, Assassin's Creed Origins роздають безкоштовно

Також Знай.ua писав, у Assassin's Creed Valhalla можна взяти в напарники кота