Навколо зіркового сімейства співачки Наташі Корольової і стриптизера Сергія Глушка, відомого як Тарзан, вже майже 2 місяці не вщухає скандал. 50-річний шоумен зрадив свою дружину, з якою разом вже понад 17 років.Глушко зізнався у зраді, коли в ЗМІ з'явились новини про пограбування їхнього з Корольовою будинку.

Як з'ясувалось, Тарзан приводив до себе коханок. Одна з них, акторка Анастасія Шульженко заявила, що півтора року крутила роман з Тарзаном за спиною його дружини.

Однак сам Глушко все заперечує і заявляє, що Шульженко його "розвела".

А нещодавно у любовних стосунках з Тарзаном заявила ще одна акторка - 42-річна Ксенія Чорнова. Вона прийшла на програму "На самом деле" і детально розповіла про роман з чоловіком Корольової.

Тарзан відреагував на нові чутки, які виникли навколо його сім'ї. Він звернувся до своїх шанувальниць і запропонував їм новий спосіб заробітку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Глушко заявив, що чекає появи в телеефірі появи "нових коханок", які розкажуть ще цікавіші історії, ніж дві попередні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коханка Тарзана матом відреагувала на слова про її сурогатне материнство

Як повідомляв портал Знай.ua, Глушко після зради Корольовій підняв ціни на свій стриптиз

Також Знай.ua писав, Глушко зізнався, що зрадив Корольовій