Анастасія Приходько розповіла про співпрацю з Меладзе та про те, як припинилося співробітництво між нею та продюсером.

Українська співачка, заслужена артистка України, яка не так давно невдало "сходила" в політику, Анастасія Приходько розповіла, як заробляла гроші в Росії. Одкровення артистки вийшли на YouTube-каналі Dorotye.

Приходько, зокрема, повідала про свої робочі стосунки з російським продюсером Меладзе.

"У нього не було інтересу, я зрозуміла це після Євробачення, коли зайняла 11 місце. Далі не було інтересу просувати такий проєкт, як я. Ми відпрацювали, грубо кажучи, три роки. І це той період, коли ти не розумієш, що робити. Коли у тебе не було доступу ні до однієї людини", - розповіла Анастасія.

Співачка розповіла, що Меладзе "перекрив їй кисень", а її пісні роздавав іншим виконавцям.

На питання, чи перекрив Меладзе їй кисень, Приходько відповіла:

"Ну, звичайно. Він тоді почав набирати популярність, він довго приймав рішення, щоб стати продюсером. Його почали всюди кликати, творчі вечори ... Але мене ніде немає. Мені стало прикро, коли він почав роздавати мої пісні. Таїсія Повалій співала "Мамо". Можна ж було мене покликати? але немає. Ці пісні виконували інші люди. був період, коли я бачу: де він - ні мене. Це сильно вдарило по мені, але не зламало".

При цьому Приходько зізналася, що на той момент, не дивлячись на популярність, у неї не було заощаджень.

"Ми виступали за три копійки, два рубля. У мене був контракт. Всі думають, що прекрасно стояти співати в Кремлі, але немає, це безкоштовно. Половина проєктів була безкоштовно. Ми працювали за 10% від суми, це нормальна продюсерська практика. Багато продюсери так працюють. Перший рік ми взагалі рік від'їздили за сто доларів концерт. Які заощадження можуть бути? Ти ж ще повинен одягатися, як-то пристойно виглядати ", - пояснила співачка.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анастасія Приходько розкрила правду про вінчання і зрив весілля.

Як повідомляв портал Знай.ua, Приходько розкрила всі свої секрети

Також Знай.ua писав, опубліковано яскраві фото з вінчання Анастасії Приходько.