Відомий радянський і російський актор Дмитро Харатьян здивував шанувальників змінами в зовнішності. Нові фотографії з артистом опублікувала ексучасниця гурту Віa Гра Альбіна Джанабаєва на своїй сторінці в Instagram.

Так, колишня вокалістка популярного колективу анонсувала передачі "Три акорди" в ефірі російського телеканалу. На опублікованих кадрах дружина Валерія Меладзе і 60-річний Харатьян постали в образі герцогів, підібравши для фотосесії тематичні костюми.

"Коли казка стає дійсністю... Ох, який же неймовірний, Дмитро Харатьян! Що ж ми наробили?!" - написала Джанабаєва.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Користувачі соцмережі похвалили співачку за бездоганний зовнішній вигляд, а деякі коментатори розкритикували зовнішність постарілого Дмитра Харатьяна, якого всі знають по ролі у фільмі "Віват, гардемарини!".

"Щось Харатьян вимагає гриму", "Альбіна, ви в цьому образі прекрасні. Всі принцеси світу відпочивають", "Ідеальна королева", "Як він постарів жахливо....а Ви прекрасна, як лебідь!", "Харатьян коняра", "Гардемарину треба терміново чистенько поголитися! Інакше виглядає як консерви пияки?!", "Ну хоч трохи постарів.. я вже думала він чаклун", "Харатьян з бодуна лютого чи що?", - зазначили користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, колишня "віагрянка" Джанабаєва спустила сукню з плечей і розкрила головний секрет.

Як повідомляв Знай.ua, колишня "віагрянка" Джанабаєва вразила фанатів новою зовнішністю.

Також Знай.ua писав, що ексвіагрянка Джанабаєва запалила з хлопцем в кльовому танці.