Героїня нового проекту на СТБ" Холостячка " Ксенія Мішина на першій вечірці постала в образі фатальної красуні. На ній було чорне атласне плаття на запах і акуратне прикраса на шиї. Українці висловили свою думку щодо образу на фан-сторінці проекту в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Шанувальники вирішили за 10-бальною шкалою оцінити, як виглядала дівчина на першій вечірці і залишили в коментарях свої думки. Більшість просто поставили 10, але деякі дали і розгорнуті відповіді. Так, її порівняли зі Сніговою Королевою і відзначили, що хотіли б бачити на ній більш ніжний образ.

"красива, спокійна, впевнена в собі дівчина😍 але образ хотілося б більш легкий, ніжний - тому 8", " Як холостячка, за яку варто боротися гідним чоловікам, вона прекрасна. Але якби вони брала участь в Холостяку, то публіка б писала "ой, Та вона Снігова королева", "фальшива", "грає на камеру", "не справжня", "награна". Публіці треба щоб "ШОкало" і "ГЕкало", щоб тупило, іржало, істерикувало, нило, вішалося з першого побачення. Ось тоді вона наша, тоді справжня і щира... Ксенія-королева.", "Сукню взяли з реквізиту кріпак"," сукні По-краще не знайшли?", "Хотілося чогось ніжного", - пишуть шанувальники.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Головною героїнею нового шоу стала актриса, яка виконала головну роль в гучному серіалі" кріпосна", і переможниця" Танців з зірками " Ксенія Мішина. Нещодавно в своєму Instagram зірка показала миле фото, а в підписі до нього поділилася своїми переживаннями після першого випуску шоу.

" Ну що, ура, ось ми і почали! Перша вечірка холостячки пройшла, моєму хвилюванню не було меж! Помітили? Але я намагалася триматися, адже мені випала така відповідальна місія! Я ніби відчувала за собою всіх вас, тих, хто не готовий йти на компроміси, тих, хто знає, чого гідні і шукає свою любов! Що сказати?! Протягом вчорашнього знайомства, мене охоплювали різні почуття, але що з упевненістю можу сказати, я не сумнівалася. Чомусь незважаючи на всі неприродні умови, камери і таку кількість чоловіків, моя інтуїція так посилилася! Почуття і мотиви інших були кристально очевидними для мене, я прям як детектор зчитувала неприродність або навпаки справжнє хвилювання! Напишіть свою думку! Як вам? У вас вже є фаворит?",- написала Мішина в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ксенія Мішина видала всю правду після першого випуску "Холостячки".

Як повідомляв Знай. ua, розведений тернополянин підкорив серце" холостячки " Мішиної.

Також Знай. ua писав, що Холостячка Мішина вибрала кращих на першій вечірці, що відомо про претендентів на серце красуні.