Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість виставила серію затишних осінніх кадрів, відправившись на ранкову прогулянку серед золотого листя. Так, артистка приміряла облягаючі чорні лосини, бомбер-оверсайз, міні-топ і масивні черевики, доповнивши образ лакованою сумкою з анімалістичним принтом під шкіру крокодила і бейсболкою. При цьому Кароліна блиснула стрункою фігурою і масивними грудьми, помітно схуднувши після карантину.

Варто відзначити, що після розлучення з чоловіком Муратом через його зраду в 2018 році через 9 років шлюбу, виконавиця кардинально змінила стиль, тому зараз досить рідко з'являється на публіці в елегантних образах, все більше обираючи зручний і стильний одяг-оверсайз. Зараз Кароліна зустрічається з саунд-продюсером Black Star Єгором Глібом, який молодший за неї на 14 років.

🤩 1. Думати творчо! 2. Їсти корисне! 3. Спілкуватися з позитивними, надихаючими людьми! 🤔 А ви записуєте важливе?

Фолловери не пройшли повз: "Фігура😍🔥 просто Вауу😍😍 не намилуватися 😍❤️ Умнічка🙏😘 і красуня😍❤️😘", "Красуня👍😍🌹🔥", "У тебе фігурка краща ніж у Лободи 😍 Так тримати", "Шикарна діва❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Яка ви красуня! Фігура🔥".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.