Російська співачка, телеведуча і актриса Альбіна Джанабаєва, відома багатьом завдяки участі в українському жіночому поп-колективі "ВІА Гра" з 2004 по 2013 роки, останнім часом стало активно вести свою сторінку в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Вона одружена з популярним російським співаком і продюсером Валерієм Меладзе, з яким періодично з'являються фотографії в профілі, проте зараз вона опублікувала дві особисті фотографії. А в підписі до них заговорила про образу. Альбіна зображена в рожевій кофті з квіточками, на рівному зеленому газоні, з посмішкою на обличчі.

"А у нас сьогодні знову неймовірно сонячний і ясний день.... спасибі за ваші відповіді до попереднього посту, було дуже цікаво. Не можу назвати себе прямо образливою людиною, ні.....але це почуття, як всі інші відвідує і мене, і звичайно від внутрішнього стану залежить, як ти з цим впораєшся", - написала вона.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

А в кінці побажала всім душевної рівноваги і відмінного дня, пропонуючи заповнити ресурс музикою, хорошими книгами і природою.

Коментарі до Альбіни Джанабаєвої, скріншот: Instagram
Коментарі до Альбіни Джанабаєвої, скріншот: Instagram

Коментарі до Альбіни Джанабаєвої, скріншот: Instagram
Коментарі до Альбіни Джанабаєвої, скріншот: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка"МастерШеф" Литвинова оголила душу і груди одночасно: ніхто не дасть їй 40 років.

Як повідомляв "Знай.ua", красуня-донька Ольги Сумської оголила пишне декольте в сміливій сукні: "Ви про що подумали?"

Знай.ua писав, "Краще, ніж у Лободи", - різко схудла Ані Лорак вразила своєю "родзинкою" в крихітному міні.