Український продюсер, автор пісень, телеведучий і композитор Олексій Потапенко дуже часто радує своїх шанувальників фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де на нього підписано близько двох мільйонів чоловік. І сьогоднішній день не виняток, адже Потап виклав коротке відео, зняте для Tik tok, де він вліз в шкуру Насті Каменських, коли вона його чекала, поки обирав собі взуття до вподоби.

Читайте Знай в Google News!

"Should I wear this o those??? #yeaornay Что одеть эти или вот эти???", - написав він у підписі, тегнувши свою кохану Настю Каменських.

На відео Потап в темній перуці показує на годинник, мовляв запізнююються з Настею, а паралельно він у жовтій шапочці обирає взуття і не може визначитись, чи жовті кросівки взути, чи білі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Підписники Потапа не залишились осторонь і активно прокоментували відео: "Зачем? Как то не по мужски((", "Кажется, должно быть немного наоборот 😜", "Wooowww👍👍🔥🔥", "Потап, ты сосиска🌝(привет от Мартыненка)", "Ахахахахахха😂😂😍👍".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, страшний сон Каменських: Ткач з "Квартал 95" затьмарив дружину Потапа, допомогло латексне міні.

Як повідомляв "Знай.ua", Ткач з "Квартал 95" перетворився на поліцейського і довів Кошового до істерики: "Сил немає"

Знай.ua писав, дружина Комарова Кучеренко після поповнення в родині здивувала одкровеннями: "Нарешті полюбила"