Відомий український співак і володар почесного звання Заслужений артист Віталій Козловський досить активний користувач соціальної мережі Instagram, де ділиться зі своїми шанувальниками новими фотографіями і своїми думками.

Читайте Знай в Google News!

Він виклав новий знімок, на якому постав у джинсах з порізами, білосніжних кросівках, шкіряній куртці і толстовці. "Всі проблеми здадуться нікчемними, якщо той, хто дуже важливий, скаже: "Не переживай, ми пройдемо з тобою через будь — які складнощі", - написав він у підписі.

Також він прикріпив кілька хештегів, які сподобалися його шанувальникам "#МалаяЯвсеПорешаю" і "#лишміцнозарукуменетримай".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Як же хочеться почути ці слова", "А ще добре почути такі слова від такого чоловіка, як Віталій Козловський!", "Тока ніхто ось цього не говорить", "Де ж той сміливий, який скаже # Малаяявсепорішаю", "Ох, якби все було так однозначно...", "Мала, я все вирішую! Чітко звучить!", "Хочу знайти того, хто буде мені говорити #МалаяЯвсеПорешаю. Це ж так круто", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Литвинова оголила душу і груди одночасно: ніхто не дасть їй 40 років.

Як повідомляв "Знай.ua", красуня-донька Ольги Сумської оголила пишне декольте в сміливій сукні: "Ви про що подумали?"

Знай.ua писав, "Краще, ніж у Лободи", - різко схудла Ані Лорак вразила своєю "родзинкою" в крихітному міні.